Stenskott

Har du fått ett stenskott i bilrutan? Det kan vem som helst råka ut för, och går att fixa enkelt i de allra flesta fall. Vi på GK Glas hjälper dig med ditt stenskott, och tjänstgör i Nacka, Saltsjöbaden och Värmdö.

Så går en lagning vid stenskott till

Vilka åtgärder som måste vidtas vid ett stenskott beror på skadans omfattning. Gäller det ett mindre stenskott lagas själva skadan men vid vissa tillfällen, om stenskottet är så pass omfattande, så byts hela bilrutan. När du råkat ut för ett stenskott är ett tips att skydda sprickan med tejp fram tills lagning.

Stenskott innebär oftast en billig åtgärd

En lagning av ett stenskott är en snabb åtgärd och heller inte särskilt dyr. Vanligtvis kostar en lagning av ett stenskott ingenting, beroende på din försäkring.

Vi hjälper dig med ditt stenskott

Vi på GK Glas hjälper dig med ditt stenskott, och tjänstgör runt om i Nacka, Saltsjöbaden och Värmdö. Sök hjälp så fort du drabbats av ett stenskott. Ju snarare desto bättre. Kontakta oss idag så bokar vi en tid och lagar ditt stenskott.

Våra tjänster
Bilglas

Vi erbjuder allt inom bilglas, rutbyten, stenskottslagning m.m. Kontakta oss med din skadeanmälan så erbjuder vi en säker reparation.

Bygg & Inredningsglas

Vi bistår er med inredningsglas, Uterum / Inglasning, Fasadglas och plast. Kontakta gärna oss för referenser!

Stenskott

Laga ditt stenskott på direkten och slipp dyra rutbyten! Ett stenskott kan lätt bli en spricka som riskerar din körsäkerhet.