Glasmästeri:
Nacka, Saltsjö-Boo och Värmdö

Vi kan glas, och hjälper dig med alla slags projekt och åtgärder som rör glas. Hos oss får du både hjälp samt inspiration till att välja det som passar dig bäst. Vårt glasmästeri genomför olika projekt runt om i Nacka, Saltsjöbaden och Värmdö.

Glas är ett väl använt material

Glas har med tiden blivit en allt större del i olika konstruktioner i byggnader och i samband med renovering och inredning. Vi hjälper dig med alla slags projekt vad gäller glas både inomhus, till uterummet och balkongen. Glas är ett fantastiskt material på så vis att det går att få i alla möjliga olika utföranden, där endast fantasin sätter gränserna.

Glas till uterummet och balkongen

Vi har lång erfarenhet vad gäller uterum och olika slags inglasningar. Från ett enkelt vindskydd kan vi fixa ett varmt och isolerat uterum, som du kan ha större användning av. Vi måttar, skär och formar glaset precis som du önskar det.

Vi skräddarsyr din lösning

För oss är det viktigt att hitta den lösning som går i linje med just dina behov. Vi samarbetar med flera ledande tillverkare i Europa, och kan därmed skräddarsy en kostnadseffektiv lösning som uppfyller dina behov och önskemål.

Kontakta oss redan idag! Vi utför glasprojekt i Nacka, Saltsjöbaden och Värmdö.

Våra tjänster
Bilglas

Vi erbjuder allt inom bilglas, rutbyten, stenskottslagning m.m. Kontakta oss med din skadeanmälan så erbjuder vi en säker reparation.

Bygg & Inredningsglas

Vi bistår er med inredningsglas, Uterum / Inglasning, Fasadglas och plast. Kontakta gärna oss för referenser!

Stenskott

Laga ditt stenskott på direkten och slipp dyra rutbyten! Ett stenskott kan lätt bli en spricka som riskerar din körsäkerhet.