Bilglas

Vi på GK Glas är ett auktoriserat bilglasmästeri. Det innebär att vi kan hantera alla slags bilglas där vi är specialiserade på att byta och reparera bilglas oavsett vilken typ av bil, buss eller lastbil det rör sig om. Kontakta oss för hjälp redan idag!

Välj ett auktoriserat bilglasmästeri

Idag är bilarna högteknologiska och komplexa. Detta ställer höga krav på skicklighet och kompetens kring den som utför reparationer av bilglas. Som ett auktoriserat bilglasmästeri garanterar vi dig högklassiga reparationer och byten av bilglas, och vi utför arbeten runt om i Nacka, Saltsjöbaden och Värmdö.

Vi hjälper dig med ditt bilglas

Oavsett vilket bilglas det rör sig om så kan vi hjälpa dig med att åtgärda skadan. Vi både reparerar och byter glas. Har du exempelvis drabbats av ett stenskott? Då rekommenderar vi dig att du söker hjälp för åtgärd så snart som möjligt, så att inte skadan förvärras. Då kan du behöva byta hela glaset istället för att endast få skadan från stenskottet reparerat.

Kontakta oss för hjälp idag!

Behöver du hjälp med ditt bilglas? Slå oss en signal redan idag så hittar vi en passande tid att åtgärda ditt problem. Vi tjänstgör runt om i Nacka, Saltsjöbaden och Värmdö.

Våra tjänster
Bilglas

Vi erbjuder allt inom bilglas, rutbyten, stenskottslagning m.m. Kontakta oss med din skadeanmälan så erbjuder vi en säker reparation.

Bygg & Inredningsglas

Vi bistår er med inredningsglas, Uterum / Inglasning, Fasadglas och plast. Kontakta gärna oss för referenser!

Stenskott

Laga ditt stenskott på direkten och slipp dyra rutbyten! Ett stenskott kan lätt bli en spricka som riskerar din körsäkerhet.